Sportcareers

Wat is Sportcareers?


Sportcareers

Sportcareers is hét platform voor het versterken van de Sportbusiness in de Benelux. Sportcareers is tevens het grootste carrièreplatform in de sportbusiness in België en Nederland. Wij verbinden bedrijven in de sportbusiness en jonge of ervaren sportprofessionals met mekaar.

Hoe gaan we te werk?


We bieden sportbedrijven, -organisaties en -federaties een unieke kans om de eigen organisatie en alle job- & stagemogelijkheden rechtstreeks bij de ideale doelgroep te krijgen. We beschikken hiertoe over een Social Media Community van + 20 000 sportminded personen en een database van + 8 000 mailadressen. Efficiëntie verzekerd! Het plaatsen van een vacature op dit platform is bovendien volledig gratis.

Anderzijds helpen we jou als ambitieuze professional een carrière in de sportbusiness op te starten of je er zelfs in door te laten groeien! Werknemer of zelfstandige, we genereren advies en kansen voor elk profiel! Start jouw Sport Story dankzij Sportcareers! Om dit alles met de nodige expertise aan te pakken werken we samen met ITZU en ITZU Training.

Door onze samenwerking met ITZU en ITZU Training is het onze ambitie om het sleutelbedrijf te zijn in het volledige proces van werving en selectie. We hebben alle expertise in huis om te zorgen voor een duurzaam HR-beleid binnen elke onderneming. Starten met een transparante werving en selectie zorgt voor een betrokken medewerker die op lange termijn jouw onderneming helpt groeien!

Sportcareers

Sportcareers

Ga naar de website!