Partnerships

Partnerships

Samen met ITZU Training gaan wij op zoek naar een duurzaam partnership voor jou als bedrijf of voor jou als sport(st)er, sportclub of sportfederatie.

Een partnership kan enkel duurzaam zijn als er van in het begin oog is voor beide partijen. Elke partner in een relatie dient gelijkwaardig behandeld te worden. Sports&Advice onderhandelt voor jou duurzame partnerships zodat jouw focus enkel en alleen op jouw #sportstory dient te liggen. Zo tillen we jou naar een professioneel niveau.

Partnerships

Voor Wie?

Partnerships voor sporters

Als individuele sporter is het niet altijd evident om je bezig te houden met je carrière, je financiële situatie of zelfs je professionele omkadering. Sports&Advice is daarom jouw partner voor elke nieuwe levensfase waarin je vroeg of laat terecht komt. Een uitmuntende planning en voortdurende monitoring zijn daarbij sleutelfactoren. Dankzij onze expertise rond duurzame partnerships helpen we waar kan om jou te voorzien van bijvoorbeeld de geschikte kledingpartners, financiële sponsors of zelfs een aangepaste reisbegeleiding.

Partnerships voor sportorganisaties of -federaties

Als organisatie of federatie binnen de sport is het vaak lastig het financiële luik rond te krijgen. Elk jaar opnieuw, wanneer de budgetten voor het komende sportjaar worden vastgelegd, is het zoeken naar nieuwe bronnen van inkomsten. Sports&Advice helpt jouw organisatie of federatie waar nodig om duurzame partners aan te trekken. Samen verleggen we de focus naar de lange termijn om te groeien naar een professioneel topsportniveau.

Sportevents

Het organiseren van een sportevent is een hele uitdaging. Toch zijn sportevents cruciaal in het verder professionaliseren van de sportsector. Sports&Advice moedigt daarom het organiseren van sportevents sterk aan. Of het nu gaat om internationale wedstrijden, sportnetwerkevents of een lokale sportwedstrijd, voor Sports&Advice is het een hoofddoel om mensen te verbinden. Door middel van het helpen aantrekken van duurzame partners wil Sports&Advice actief zijn steentje bijdragen ter ondersteuning van al deze initiatieven.

Sportsponsoring 2.0

Een uniek en innovatief concept, dankzij de samenwerking met ITZU Training!

Sinds 1 april 2019 werkt Sports&Advice exclusief samen met ITZU Training, onderdeel van ITZU. ITZU [It’s you] is een cluster van sterke partners in people business. Van uitzendarbeid tot werving en selectie, van poets- tot thuishulp, van loopbaanbegeleiding tot outplacement. Bij ITZU zet men dingen in beweging. Een beweging vooruit. Proactief en innoverend. Dat is wie ze zijn en wat ze doen. And ITZU, we care about.

De helden uit de sport inzetten voor de helden op de werkvloer

Samen met ITZU Training maakt Sports&Advice gebruik van de kennis en knowhow, aanwezig in de sportwereld, om training en opleiding op maat mee vorm te geven. In ruil voor een investering van de bedrijfswereld in de sport bieden we niet enkel exposure en visibiliteit aan. We gaan een stapje verder en koppelen hier ook opleiding aan. Mensen kijken op naar helden en heroïsche verhalen en die zijn vaak te vinden in de sportwereld. Helden op de werkvloer laten motiveren, inspireren, coachen en activeren via helden uit de sport om een betere sfeer te creëren, werknemers gezonder te laten werken of ze meer gewaardeerd te laten voelen. Dat is daarbij het uitgangspunt.

Het ITZU Tri Team

Een goed voorbeeld van hoe ondernemen en sport hand in hand gaan is daarbij het ITZU Tri Team, een professioneel internationaal triatlonteam met internationale atleten en een topcoach. Tweevoudig Ironman Hawaii winnaar Luc Van Lierde en CEO ITZU Koen Janssen zetten hun schouders onder dit team dat sinds begin 2017 furore maakt in het internationale triatlon circuit.

3,8 km zwemmen, 180 km fietsen, 42,195 meter lopen: een triatlon is uithouding, karakter, de perfecte balans tussen lichaam en geest. Dat evenwicht spreekt ook ons aan. Daarom steunen we samen met ITZU en de andere partners het internationaal triatlonteam: het Itzu Tri Team. Met zeven nationale én internationale triatleten behoort het team tot de internationale top.