Partnerships

Partnerships

Een partnership kan enkel duurzaam zijn als er van in het begin oog is voor beide partijen. Elke partner in een relatie dient gelijkwaardig behandeld te worden. Als er onevenwicht is zal de relatie vroeg of laat op de klippen lopen. Sports&Advice onderhandelt voor jou duurzame partnerships zodat jouw focus enkel en alleen op jouw sportstory dient te liggen. Samen met enkele duurzame partners tillen we jou naar een professioneel niveau.

Partnerships

Voor Wie?


Als individuele sporter is het niet altijd evident om je bezig te houden met je carrière, je financiële situatie of zelfs je professionele omkadering. Sports&Advice is daarom jouw partner voor elke nieuwe levensfase waarin je vroeg of laat terecht komt. Een uitmuntende planning en voortdurende monitoring zijn daarbij sleutelfactoren. Dankzij onze expertise rond duurzame partnerships helpen we waar kan om jou te voorzien van bijvoorbeeld de geschikte kledingpartners, financiële sponsors of zelfs een aangepaste reisbegeleiding.

Als organisatie of federatie binnen de sport is het vaak lastig het financiële luik rond te krijgen. Elk jaar opnieuw, wanneer de budgetten voor het komende sportjaar worden vastgelegd, is het zoeken naar nieuwe bronnen van inkomsten. Sports&Advice helpt jouw organisatie of federatie waar nodig om duurzame partners aan te trekken. Samen verleggen we de focus naar de lange termijn om te groeien naar een professioneel topsportniveau.

Het organiseren van een sportevent is een hele uitdaging. Toch zijn sportevents cruciaal in het verder professionaliseren van de sportsector. Sports&Advice moedigt daarom het organiseren van sportevents sterk aan. Of het nu gaat om internationale wedstrijden, sportnetwerkevents of een lokale sportwedstrijd, voor Sports&Advice is het een hoofddoel om mensen te verbinden. Door middel van het helpen aantrekken van duurzame partners wil Sports&Advice actief zijn steentje bijdragen ter ondersteuning van al deze initiatieven.