Sportmarketing

Sportmarketing

Je verhaal delen, anderen hiermee inspireren en bruggen slaan om elkaar te versterken… Dat is waar marketing om draait! En wat is er dan mooier dan het verspreiden van verhalen uit de sport?

Sport is pure emotie en dat levert intrigerende verhalen en spraakmakende beelden op. Wil je hier (commercieel) succes uit putten? Dan is het zaak hierover op een adequate, consequente en deskundige manier te communiceren!

#mysportstory

It is marketing

Voor Wie?


Sports&Advice wil de sportstory verspreiden van zoveel mogelijk hardwerkende, gedreven en volhardende sporters. Werk je elke dag opnieuw super hard om jouw sportdroom waar te maken? Doe er dan iets mee! Spread the word! Met Sports&Advice nemen wij jouw volledige Marketing en Communicatie in handen zodat de wereld eindelijk ziet hoe jij ernaar streeft jouw sportstory te kleuren! Elke dag opnieuw…

Ondernemen en topsport, de gelijkenis is erg groot. En als het ondernemen de sportsector betreedt? Dan is de magie voltrokken! Net als (top)sporters werken ook ondernemers elke dag keihard om hun droom waar te maken. Maar zolang hier niet uitvoerig over gecommuniceerd wordt zijn vele inspanningen vaak een maat voor niets. Schrijf je elke dag opnieuw aan een boeiend sportverhaal? Doe er dan iets mee! Met Sports&Advice staan we klaar om jouw sportbedrijf (startup, scale-up of gevestigde waarde), -organisatie, -federatie of -club naar een hoger niveau te tillen!

Sportevents zijn een top-marketingtool. Toch is het een veelgemaakte fout je onderneming te koppelen aan een sportevent dat niet dezelfde waarden deelt. Op dat moment daalt de waarde van het event aanzienlijk voor jouw onderneming. Wil je zeker zijn van de meerwaarde van een sportevent voor jouw onderneming? Neem dan gerust eens contact met ons op. Met Sports&Advice ondersteunen wij niet enkel marketing en communicatie van sportevents, we zoeken tevens uit welke sportevents voor jouw onderneming een meerwaarde kunnen betekenen.

Wat doen we?


  • Contentmarketing
  • Beheer Social Media
  • Storytelling
  • Employer Branding
  • Personal Branding
  • ...

Jouw sportverhaal delen kan al heel eenvoudig: Doe je aan sport of werk je in de sportsector? Stuur dan jouw sportverhaal de wereld in onder de hashtag #mysportstory! Zo kan je snel jouw boodschap verspreiden en anderen inspireren tot het delen van hun sportverhaal…