Vanaf vandaag slaan Sports&Advice en ITZU Training de handen in elkaar. ITZU Training maakt onderdeel uit van de ITZU groep en houdt zich voornamelijk bezig met training & coaching op maat, met advies en met consultancy. Samen met ITZU Training gaat Sports&Advice verder met de gekende, sportgerelateerde, diensten (Sportcareers, Storytelling, Financial Planning en Partnerships). De samenwerking zorgt meteen voor een krachtige injectie aan knowhow en expertise voor beide partijen.

Het hing al even in de lucht maar vanaf vandaag wordt het dus allemaal concreet. Doel van de coöperatie tussen beide partijen is het nog meer inzetten op het koppelen van de bedrijfswereld aan de sport. “Wanneer sport een kapitaalsinjectie nodig heeft om te groeien is het vaak aangewezen op privékapitaal. Wij willen er voor zorgen dat de ondernemer in ruil hiervoor, naast de gebruikelijke exposure, kennis en coaching aangeboden krijgt uit de sportwereld. Het doen groeien van een sport of van een onderneming loopt vaak zeer gelijkend. Kennisdelen en wederzijds advies worden voor ons vanaf nu dé sleutelelementen”, aldus Joris Piette van Sports&Advice.

Maar ook voor het vacatureplatform Sportcareers (www.sportcareers.be) betekent dit een enorme boost. Voor het volledige proces rond werving en selectie kan Sportcareers vanaf nu immers gebruik maken van de interne expertise binnen ITZU. “Onze service rond sportvacatures gaat vanaf nu veel verder dan het louter promoten van een vacature via onze kanalen. We zetten nu ook steevast in op werving en selectie, carrièrebegeleiding én zelfs recruitment. Maar ook maken we op deze manier tijd vrij om onze focus op Employer Branding te versterken”, zegt Joris verder.

De nieuwe trainingstak binnen ITZU werd gecreëerd begin 2018. “Elk lid van de ITZU familie deelt hetzelfde DNA: dynamiek, expertise en een flinke scheut professionaliteit. De naam ITZU moet synoniem worden voor ‘garantie op resultaat’ in al haar business oogmerken”, getuigt Guido Houben van ITZU Training. ITZU zelf is al jaren een referentie als het gaat over People Business. ITZU verwijst niet voor niets naar It’s You – We care about.

En ook het sportieve is de ITZU familie zeker niet vreemd. Enkele jaren geleden richtte CEO Koen Janssen samen met tweevoudig Ironman Hawaii winnaar Luc Van Lierde het ITZU Tri Team op. Sinds begin 2017 maken zij furore binnen het internationale triathlon circuit. Ook wat dat betreft vindt Sports&Advice dus heel wat gedeelde passie terug binnen ITZU.

De reden waarom Sports&Advice en ITZU Training de handen in elkaar slaan is daarmee helemaal duidelijk. Of en wanneer dit resulteert in de eerste (sportieve) hoogtepunten zien we binnenkort allicht. “Aan drive, dynamiek en enthousiasme alvast geen gebrek”, klinkt het in elk geval eensgezind bij Guido en Joris.

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef jouw reactie