Afleiding door financiële perikelen
Financiële onzekerheid, wie deze situatie ervaart kan erover getuigen. Zo’n situatie zorgt voor ongerustheid, onvoldoende focus én mindere (sport)prestaties. Maar vanaf nu kan elke (top)sporter, sportclub of sportfederatie op beide oren slapen. Geen financiële belemmeringen meer. Sports&Advice en Immotheker Finotheker slaan immers de handen in elkaar. Sinds 1 januari 2019 gaan beide partijen samen de strijd aan tegen financiële instabiliteit. Een onafhankelijk financieel plan op maat van de sporter, de club of de federatie is daarbij het einddoel.

Onafhankelijk advies op maat
Sports&Advice heeft met Immotheker Finotheker zijn gedroomde financiële partner gevonden. Onafhankelijk advies op maat van iedere (top)sporter, sportclub of federatie is vanaf nu geen onmogelijke droom meer. Financial Planning is één van de vier pijlers waarrond Sports&Advice nu al een half jaar werkt. Liever voorkomen dan genezen is het motto. Om dat motto nog wat extra kracht bij te zetten werkt Sports&Advice vanaf nu samen met Immotheker Finotheker.

Immotheker Finotheker staat gekend voor zijn onafhankelijk advies op maat van elke klant. Geen enkele bank of product wordt voorgetrokken. Elke vergelijking gebeurt op onafhankelijke basis. Voor Immotheker Finotheker primeert immers niet het product of de bank maar net de klant die zijn/haar leven zo goed mogelijk in kaart wil brengen. Het aanhouden of verhogen van de levensstandaard is daarbij het uitgangspunt. “Levensplanning als het ware, rekening houden met alle mogelijke scenario’s. Zeker bij (top)sporters is dat een serieuze uitdaging. Daarom zijn wij overtuigd van onze meerwaarde voor de sportsector”, zegt John Romain (oprichter Immotheker Finotheker).

Planningstools
Dankzij de samenwerking met Immotheker Finotheker heeft elke sporter, club of federatie vanaf nu toegang tot exclusieve tools. “Dankzij onze tools is het op een eenvoudige en transparante manier mogelijk om het leven beter te plannen. Bovendien houden we daarbij rekening met risico’s en onverwachte gebeurtenissen. Zoveel mogelijk financiële gemoedsrust is ook voor ons prioritair”, aldus John Romain.

Of het nu gaat om het afsluiten van een woonkrediet, een pensioenspaarcontract of een andere levensverzekering. Door de samenwerking met Immotheker Finotheker heeft Sports&Advice nu toegang tot alle soorten contracten. Doorheen een onafhankelijke vergelijking van de volledige markt zijn financiële kopzorgen niet meer aan de orde.

Innerlijke rust als sleutel tot sportief succes
“Zeker als (top)sporter is het cruciaal om je loopbaan en je financiële pad goed in kaart te brengen. Vroeg of laat ga je als sporter op pensioen en moet je voorbereid zijn op wat daarna komt. Een nieuwe loopbaan is nadien vaak noodzakelijk. Of dat nu als werknemer of als zelfstandige is, een financieel waterdicht plan brengt je de nodige gemoedsrust. Door die innerlijke rust worden dan weer blessures voorkomen en blijft er voldoende ruimte voor full focus op de sport”, dixit Joris Piette (managing director Sports&Advice).

 

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef jouw reactie