Stanimal on Wheels (Stan Devriese) en Sports&Advice hebben een akkoord tot samenwerking bereikt. Het komende jaar zal Sports&Advice Stanimal ondersteunen op het vlak van partnerships en communicatie. Eerste belangrijke opdracht voor Stanimal worden de masters, eind januari in Tarbes (Frankrijk).

Stan Devriese werd in 2015 getroffen door een zeldzame aandoening die hem tot een rolstoel heeft veroordeeld. Sindsdien doet Stan er alles aan om de top te bereiken als rolstoelatleet. Ongezien voor een tienerjongen als Stan (17 jaar) om zo’n ambitie en positivisme aan de dag te leggen.

Voor Sports&Advice was het dan ook zo klaar als een klontje. “Stanimal past perfect in onze kraam. Onze slogan (‘Iedere sporter verdient een eerlijke kans om zijn/haar Sport Story te realiseren’) zegt het eigenlijk allemaal. Ook Stan is een topsporter die elke dag het beste van zichzelf geeft. Dat hij geconfronteerd werd met een conversiestoornis en daardoor als rolstoelatleet door het leven moet maakt dat verhaal alleen maar sterker”, aldus Joris Piette (Managing Director Sports&Advice).

De volgende maanden zal Sports&Advice alles uit de kast halen om Stan een zo rustig mogelijk jaar te bieden. Geen kopzorgen meer op financieel of communicatief vlak is daarbij de hoofdbetrachting. “Stan moet zich volledig kunnen concentreren op zijn leven als sporter. Bij Stan is extra recuperatie nodig tov de situatie bij valide atleten. Als Stan zich tijdens die rustperiodes moet bezighouden met financiële beslommeringen telt die rust niet voor 100%.”

Wie benieuwd is naar de prestaties van Stanimal kan hem volgen via onze kanalen of rechtstreeks via het kanaal van Stanimal.

Tags:, , , , , , , , , , , , ,

Geef jouw reactie