Davina Philtjens (Red Flames, Fiorentina ACF) doet haar wedstrijdtruitje weg en bovendien doet ze er nog een privé trainingssessie bovenop!

Sinds enkele weken is Davina de trotse meter van Pagadderke vzw. Pagadderke is een organisatie die instaat voor kinderen uit een kansarme omgeving. Om de werking van Pagadderke te stimuleren besloot Davina een truitje én een privé trainingssessie te veilen. De trainingssessie is er voor jong en oud, voor individuen of voor clubs.

Het initiatief van Davina kwam tot stand naar aanleiding van De Warmste Week, een jaarlijks terugkerende organisatie van Studio Brussel. Tijdens die week worden heel wat goede doelen over heel het land extra gesteund en in de bloemetjes gezet.

Wil je meedingen naar deze prachtige prijs? Zorg dan dat je de hoogste bieder wordt! Bieden kan overigens tot en met maandag 24 december om 12u00.

Meer info vindt je hier.

Geef jouw reactie