Elfje Willemsen (°11/01/1985) en Sports&Advice gaan samenwerken. De voormalige speerwerpster Elfje is sinds 2007 Belgisch bobsleester en behaalde met de Belgian Bullets (Belgisch bobslee-team) tal van successen. Zo werd ze onder andere 6e op de Olympische Winterspelen in 2014, samen met Hanna Mariën.

What’s next?
Teneinde haar Sport Story succesvol verder te zetten heeft Elfje nu Sports&Advice onder de arm genomen. Wat de volgende doelstellingen zijn? Daar blijft Elfje momenteel nog vaag over. “Ik ben er zelf nog niet helemaal uit. Voortgaan met de Belgian Bullets is zeker een optie maar ik sluit niets uit.”

Maar ook nieuwe uitdagingen gaat Elfje niet uit de weg. “Ik ben nog maar 33 jaar en heb nog heel veel goesting en ambitie in men lijf zitten, daar wil ik mee aan de slag!”, klinkt Elfje vastberaden.

Binnen enkele weken weten we ongetwijfeld meer. Maar nu al wensen we Elfje en haar team nog heel veel succes met alles in hun verdere Sport Story. Eén ding staat nu al vast: van Elfje horen we vast en zeker nog wel!

Leave a Reply