Hoi lieve volgers en fans!

Hier opnieuw een kort stukje om mijn voorbije weken in Firenze te beschrijven. Momenteel ben ik terug in België maar Firenze voelt nu al aan als tweede thuis.

Het werden opnieuw weken met veel pittige trainingen en zelfs een oefenwedstrijd tegen “the boys”. Verder werd ik ook verrast door een bezoekje van twee Belgische fans op training. Zij waren op doorreis en kwamen eens een keertje goeiedag zeggen, heel fijn en laat een warm gevoel bij me achter!

Deze week startte ik tevens met mijn eerste Italiaanse lessen. Ik krijg les van Frederica, onze leuke en zeer levendige leercoach. Italiaans leren is niet evident, maar Frederica pakt het op een ludieke manier aan zodat het toch wat makkelijker is. Ik leer snel en kijk er naar uit mijn eerste gesprekken te voeren met de Italiaanse fans!

Naast het pittige trainingswerk waren er natuurlijk ook weer wat vrije dagen. Opnieuw de kans gegrepen om de stad   verder te verkennen. Zo maakten we onder meer een boeiende uitstap met enkele speelsters van San Gimignano. Samen gezellig iets gegeten en genoten van de stad en zijn betoverende uitzicht. Op een andere vrije dag ontmoette ik ook Faye opnieuw, een jonge fan uit Nederland. Altijd leuk om haar en haar ouders terug te zien!

Sinds dit weekend ben ik dus weer even terug in België. Terug even in Flame-modus. Er staan ons immers 2 belangrijke wedstrijden te wachten. Op 31 augustus spelen we in en tegen Roemenië en op 4 september spelen we de topper thuis tegen Italië. In die wedstrijd kom ik heel wat teamgenoten van Fiorentina tegen dus bij deze ook een warme oproep om mij, en alle Flames, ter plaatse te komen aanmoedigen. Koop snel jullie ticket, we kunnen alle steun gebruiken!

 

 

Tot snel!

Xxx Davina

Leave a Reply